dissabte, 12 de gener de 2013

Quines parides!

Sempre he pensat en perquè es diuen coses d'una determinada manera amb un determinat significat si realment es poden interpretar, o s'interpreten, en un altre totalment contrari.

O com ens volen fer consciència d'una idea positiva, i evident, amb un missatge odiós, aconseguint rebuig, més que la complicitat que busquen.

Vaig al gra, un exemple del primer cas: a ell (o a ella) li han posat una creu representa que a ell (o a ella) li han assignat un significat negatiu. Teòricament, en una llista hipotètica, l'han marcat (o marcada) com quelcom negatiu. A mi quan una cosa, d'una llista de coses, m'agrada, la marco amb una creu. El que no, es queda com està. Més positiu i menys agressiu, no us sembla? Una cosa que no vols no cal que l'assenyalis.

Un exemple del segon. La campanya On vas envàs? Horrorós. Si volen realment conscienciar el personal a favor de posar les coses al seu lloc l'única cosa que aconseguiran és que els tirin els envasos o altres coses més contundents pel cap! I no faré més sang (em censuro sí) perquè ja en fem prou... o no! Vinga us el deixo i vosaltres mateixos... (potser algú no l'ha vist encara -somriure malèfic-)


Tornant al primer punt, hi ha una dita que he recordat aquests dies, i que casualment ahir mateix algú l'esmentava, a la que li he donat voltes. És aquesta: la ignorància és molt atrevida. Ben bé no se d'on surt ni qui la va dir. S'usa en un sentit negatiu evident, referint-nos a persones que parlen de coses que no coneixen, i sovint diuen bestieses (o això ens sembla).
I la meva reflexió és aquesta: La veritat és que, gràcies a que la ignorància és així d'atrevida, la humanitat, al llarg de la seva evolució, ha avançat en la recerca científica i tecnològica, amb més pros que contres, millorant molt la qualitat de vida. Per tant, és una frase que es pot usar en un sentit positiu, referint-nos a persones que per la seva gosadia, s'atreveixen a investigar. He dit.

Tots som molt ignorants. El que succeeix és que no tots ignorem les mateixes coses. Albert Einstein

Teòricament la comunicació ha evolucionat. Però evolució no vol dir millora. Milloren els mitjans, els vehicles, però no els continguts. Les coses bàsiques per tant no milloren.

Us deixo música com sempre... amb missatges ;-)


2 comentaris:

Rock and Love ha dit...

Tens molta raó, en tot! Jo soc de les que opino que anem a pitjor per aquesta negativitat que ens envolta per tot arreu. I bé, sobre la campanya de l'envàs on vas hi ha taaant a dir que estaria hores escrivint sobre el tema...
Saps, aquesta de U2 no la coneixia!

andreuet ha dit...

No la coneixies!? umm ja ten donaré a conèixer més! xD

Publica un comentari a l'entrada